De Oranje Leeuw Golf

afbeelding-golf-20-jaar-1

Begin je net met golfen of golf jij al jaren? Vind je het leuk om op verschillende banen in Nederland te golfen? Meld je dan aan bij De Oranje Leeuw Golf.

Het lidmaatschap in het kort

De personeelsvereniging van ING - De Oranje Leeuw - biedt jou en/of je partner de mogelijkheid om op verschillende banen in Nederland te golfen. Je betaalt in 2024 een jaarlijkse bijdrage van € 240 voor ING-ers en € 310 voor oud ING-ers en partners. Als lid van OLG kun je 3 keer per maand (maximaal 36 keer per jaar) golfen op ruim 20 verschillende banen in Nederland. Per baan of baancombinatie kun je maximaal 12 keer per jaar daar golfen.

golf2Op welke banen kun je spelen (onder voorbehoud)?

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van De Oranje Leeuw Golf staat open voor medewerkers, oud-medewerkers en hun levenspartners. Als je lid wilt worden van de golfafdeling, dan moet je allereerst lid worden van de personeelsvereniging "De Oranje Leeuw”. Dit geldt ook voor jouw eventuele partner als hij/zij lid wil worden van de Oranje Leeuw Golf. Let op: wij zijn geen 'virtuele' golfclub die je handicapregistratie bijhoudt. 

 Lid worden van onderafdeling

Golfen met een introducé

Je kunt bij de Oranje Leeuw Golf ook golfen met een introducé. Je introducé betaalt dan € 43,33 euro voor een 9 of 18-holes ronde. Je kunt daarvoor per jaar 2 gastenkaarten afnemen, waarmee in totaal 12 keer een introducé kan worden meegenomen.

De Oranje Leeuw Golf heeft voor het jaar 2024 de golfbijdragen als volgt vastgesteld:

Werkende ING-ers            € 240
Oud ING-ers en partners   € 310
Gastenkaarten (6x)          € 260

Hoe werkt het?

We hebben een online boekingssysteem waar je een voorlopige boeking maakt. Vervolgens spreek je een tee-time af met de betreffende baan (telefonisch of online). Daarna bevestig je de boeking in ons boekingssysteem en neem je de geprinte bevestiging en jouw legitimatiebewijs mee op de dag van spelen. Bij veel banen kan je de digitale bevestiging (pdf) ook van tevoren mailen.

Je kunt elke tee-time afspreken die je maar wilt. Uiteraard rekening houdend met de (wedstrijd)kalender van de banen voor leden en andere bijzondere afspraken.
Je hoeft voor het lidmaatschap geen baanpermissie te hebben. Om op de meeste banen te spelen is dit wel noodzakelijk, maar er zijn speelmogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden.

Evenementenkalender 2024 (volgt) 

Als lid kun je meedoen aan de evenementen die wij gedurende het golfseizoen organiseren. Er is een gevarieerd aanbod aan wedstrijden, zowel voor de beginner als ervaren golfer. Zo kun je denken aan een Texas Scramble, drie stokken toernooi, netto strokeplay of een buitenlandreis. De wedstrijddagen sluiten we altijd af met een informele borrel en diner. Zo ontmoet je veel andere collega’s.

golf2-1

Wil je golfen leren

Op onze gecontracteerde golfbanen kun je lessen volgen. Veel banen bieden lessen via golfstart.golf.nl. Golfstart is een initiatief van NGF om landelijk iedereen tegen een laag bedrag golfen te leren. Je betaalt € 99 voor zes lessen op bijna alle golfbanen in Nederland. Zo kun je jouw eigen favoriete locatie uitzoeken en ben je niet gebonden aan onze gecontracteerde banen. Met het lidmaatschap van de Oranje Leeuw Golf kun je op diverse banen oefenen om het golfspel verder onder de knie te krijgen. We hebben een contract met de grootste oefenfaciliteit van Europa: de negen werelden van Amsteldijk. Een fantastische plek om je golfspel te verbeteren.

 Informatie

Voor meer informatie kun je mailen naar: De Oranje Leeuw Golf