ING Karting De Oranje Leeuw

karting3Even voorstellen…

ING Karting De Oranje Leeuw biedt alle ING-ers de mogelijkheid om in een ontspannen en collegiale sfeer maandelijks een avond te gaan karten. De kartavonden worden normaal gesproken elke 1e woensdag van de maand* gehouden. Op een kartavond rijdt je dan een kwalificatie en een race. In de kwalificatie gaat het erom een zo snel mogelijke ronde te rijden, die bepalend is voor de startpositie in de race. In de race strijdt je voor een positie en gaat het dus niet meer om de snelste rondetijd, maar om de positie op de baan. Zowel de kwalificatie als de race kunnen je punten opleveren voor de interne competitie.

We rijden op verschillende banen, dit raceseizoen op maar liefst 5 verschillende banen, waarvan zelfs 3 outdoor banen! Dus genoeg afwisseling en uitdaging. Kijk voor een video impressie hier door op de volgende link te klikken: Speed of Lions

Het kartseizoen is van september t/m juni. Het kartseizoen wordt elk jaar afgesloten in juni. Dan karten we niet alleen, maar we gaan ook met zijn allen gezellig eten om de afsluiting van het seizoen te vieren. Dezelfde avond maken we ook de eindresultaten van het seizoen bekend en worden de bekers uitgereikt. Naast het reguliere kartseizoen, gaan we elk jaar in april of mei drift of ijskarten. Een aantal keer per jaar nemen wij met een ING karting team deel aan 2-uurs races op de buitenbaan van Berghem of de indoorbaan van de Fabrique te Maarssen.

* in uitzonderlijke gevallen wordt hiervan afgeweken, denk hierbij bijvoorbeeld aan Sinterklaas, kerstavond of een vakantie.

De racekalender voor 2023 op het Kartcentrum Lelystad is als volgt:

1 maart / 5 april / 10 mei / 7 juni / 6 december. 

Op de volgende data karten wij ook maar is de baan nog niet bekend: 6 september / 4 october / 1 november.

karting2

Kartpakken in ING kleuren

ING Karting De Oranje Leeuw heeft in verleden eigen overalls laten maken, waar bijna iedere deelnemer in rijdt. En dat is nog niet alles! Inmiddels zijn we bezig om nieuwe pakken van MiR aan te schaffen in de kleuren, wit, oranje en blauw om helemaal in ING stijl te blijven. 

Hoe word ik lid?

Als je nog geen lid bent van de Oranje Leeuw dan jezelf eerst lid maken via de website. Na aanmelden ontvang je een week voor de eerstvolgende kartavond een uitnodiging via Outlook. De contributie bedraagt €25 per maand.

Lid worden van onderafdeling

Eerst een keertje meekarten!?

ING Karting De Oranje Leeuw kart op iedere 1e woensdag van de maand. Iedere avond rijden we met 10 tot 15 ING-ers van veel verschillende ING-onderdelen. Jij bent natuurlijk ook van harte welkom! Wil je eerst een keertje vrijblijvend komen kijken (en rijden natuurlijk), maak dan gebruik van ons introductie-aanbod. Je rijdt dan een kartavond mee voor totaal € 25,00. Meld je daarvoor aan bij  Arthur Egges.

Meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Schroom niet en stel ze! Mail je vragen naar Arthur Egges.

karting1