40 - 45 De Musical zondagmiddag 10 november (volgeboekt)

Geplaatst op 06-09-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Humphrey Rudolph

Het verhaal 
De Tweede Wereldoorlog betekende voor ons land een zwarte bladzijde in de geschiedenis en heeft op een ingrijpende manier zijn stempel gedrukt op onze samenleving. Het is een tragedie die nooit vergeten mag worden. 40-45 vertelt het verhaal van twee broers die opgroeien in een hecht gezin in Rotterdam. De broers Dirk en Louis worden met een jaar verschil geboren en groeien op in een warm en liefdevol gezin. Ze worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Totdat de Tweede Wereldoorlog in alle hevigheid uitbreekt. Na het bombardement van Rotterdam kiezen ze elke een andere kant van de strijd.

40-45de-musical1

40-45 De Musical
Naast spectaculaire scènes met heel wat special effects, zal het publiek ook worden geraakt met muziek en pakkende beelden die hen naar de keel zullen grijpen. Het bijzondere technisch concept met rijdende tribunes en het geluid via individuele hoofdtelefoons zorgen ervoor dat het publiek op een unieke manier meegezogen zal worden in het verhaal.

Jullie worden op zondagmiddag 10 november op eigen gelegenheid om 15.15 uur verwacht bij:
Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld
(Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig tegen betaling, reserveer deze dan ook tijdig, kosten € 15,00)

40-45de-musical2

De voorstelling begint om 15.30 uur met Rang 1 tickets. Na afloop krijg je 1 consumptie om gezellig met elkaar bij te praten over deze voorstelling.
Dit kunnen we je aanbieden voor € 50,00.

Bij ‘Opmerking’ de consumptie van je voorkeur (bier, wijn, frisdrank, alcoholvrij, water) vermelden. Dan kan dit van tevoren worden gereserveerd.

Inschrijven kan vanaf dinsdag 10 september 19.00 uur.