De Waal in Vlammen

Geplaatst op 10-05-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Humphrey Rudolph

Jaarlijks heten de gemeente Nijmegen, Stichting Vierdaagsefeesten en Stichting DE 4DAAGSE alle bezoekers en deelnemers welkom in de stad. 'Waal in Vlammen' vindt traditiegetrouw plaats op de zondagavond van de Vierdaagsefeesten, kom genieten van prachtig vuurwerk aan de Waal. 

De organisatoren voor regio Arnhem, Ans Kerkman, Berna Klomp en Christa van Kleef, die fervente wandelaars zijn en jaarlijks aan de Nijmeegse Vierdaagse deelnemen nodigen alle leden uit voor Europa’s grootste feest, dat zeven dagen lang duurt en jaarlijks 1,5 miljoen bezoekers trekt. Te beginnen met de ‘Waal in Vlammen’.

dewaalinvlammen1

De Pannenkoekenboot Nijmegen verzorgt een unieke en sfeervolle avondvaart op de Waal. Tijdens de vaart kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet en tal van garneringen om je pannenkoeken mee te versieren. Als afsluiter is er een uitgebreid ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten, soesjes, verschillende toppings, tropische vruchtjes en slagroom. Wanneer het vuurwerk begint, is de boot teruggekeerd bij haar aanlegsteiger en vanaf deze plek kun je het vuurwerkspektakel goed aanschouwen.

dewaalinvlammen2

Programma zondag 14 juli
Op eigen gelegenheid naar Nijmegen, met Openbaar Vervoer omdat Nijmegen autoluw is 

19.30 uur Verzamelen aan de Waalkade 70, 6511 XR Nijmegen, tegenover Holland Casino
19.45 uur Inscheping
20.00 uur Start rondvaart met pannenkoeken eten op het bovendek, inclusief 3 consumpties
22.00 uur Terugkeer aan de Waalkade, start ijsdessert
22.30 uur Begin vuurwerkspektakel
23.00 uur Einde van de avond, ontscheping

Meld je nu aan voor deze bijzondere rondvaart op de Waal om het vuurwerk van dichtbij mee te maken, er kunnen 50 personen deelnemen.

NB Voor deze activiteit MOET je goed ter been zijn!

Leden van De Oranje Leeuw betalen € 33,50

Inschrijven kan vanaf woensdag 15 mei 19.00 uur.

Inschrijven