Dinner Train

Geplaatst op 14-04-2023  -  Categorie: Verslagen  -  Auteur: Ans Kerkman

Op zondag 9 april was het dan eindelijk zover de Dinner Train, met vertrek vanuit Centraal Station Arnhem.
We ontmoeten elkaar om 14.00 uur in Hotel Haarhuis waar we werden verwelkomd met koffie thee en gebak naar keuze. Ron deelde QR-codes uit om via de poortjes op het perron te kunnen komen. Hierna was er nog wel even tijd over om nog iets van de omgeving te verkennen of nog wat te drinken. Om 15.30 uur begaf het hele gezelschap zich naar de treinstellen die al klaarstonden op het spoor, voor ons was wagon 4 gereserveerd en de ontvangst was allerhartelijkst. Er stond voor 34 personen een heerlijke prosecco met een hapje klaar. Iedereen schoof lekker aan voor een ontspannende middag. Na verwelkoming door het bedienend personeel vertrok de trein om 15,56 uur naar Ede Driebergen richting Utrecht.
Na een kwartiertje begon de bediening met klaarzetten van bijpassende wijn bij het 1e gerecht een bospaddenstoelensoep. Je kon ook nog van wijnvoorkeur wisselen.
Om 16.30uur passeerden we Utrecht Centraal en werd de voorbereiding gestart voor het hoofdmenu wat bestond uit langzaam gegaard buikspek of vis voor de liefhebber met bijpassende wijn. Nu via Amersfoort richting Apeldoorn, Brummen, Dieren richting Arnhem Centraal. Onderwijl genietend van een heerlijk toetje met ook een bijpassende wijn. Als afsluiting nog koffie of thee met chocolade. Om 18.15uur reed de trein het station van Arnhem weer binnen. Na het bedanken van de bediening en het afscheid nemen van elkaar keerde iedereen weer huiswaarts. Al met al was het een gezellige middag.

Fotoboek