Fabrique des Lumières en Dinner Train

Geplaatst op 17-06-2022  -  Categorie: Algemeen

Het begon allemaal in Parijs in 2018 met de opening van Atelier des Lumières, gecreëerd door Culturespaces. In een paar jaar tijd trok dit digitale immersive kunstcentrum meer dan drie miljoen bezoekers, die hier gedigitaliseerde werken konden ontdekken van kunstenaars als Vincent van Gogh, Claude Monet, Gustav Klimt en Salvador Dalí.

dinner-train

Culturespaces heeft nu de komst van eenzelfde digitaal kunstcentrum aangekondigd in de voormalige Westergasfabriek in Amsterdam, niet ver van het historische stadscentrum. 

Op zaterdag 20 augustus verzamelen we om 14.30 uur bij de Westergasfabriek, Pazzanistraat 37 in Amsterdam voor een bezoek aan dit lichtspektakel van Fabrique de Lumières. Rond 16.15 uur gaan we op eigen gelegenheid naar Amsterdam Centraal Station,

(bus 18, 21, 22) waar we om 17.00 uur vertrekken met de DinnerTrain (perron nr volgt nog). 

Dit rijdende treinrestaurant bestaat uit vier restauratierijtuigen die voorheen dienst hebben gedaan op internationale ritten. De rijtuigen van Dinner Train zijn volledig gemoderniseerd en uitgerust met een professionele keuken, bar en toilet. Aan een 4-persoonstafel krijgt u een 3-gangenmenu met wijnarrangement en koffie/thee. Langzaam ziet u het Hollandse landschap aan u voorbijtrekken. Om 19.00 uur rijdt de Dinner Train Amsterdam CS weer binnen en is deze onvergetelijke treinreis ten einde.

Meld je dus nu aan voor dit lichtspektakel en rijdend diner, er kunnen slechts 28 personen deelnemen. Dieetwensen graag opgeven bij bijzonderheden, dan kan hier rekening mee worden gehouden.

Leden van De Oranje Leeuw betalen slechts € 72,50 pp. Aleen betalen via Ideal

Inschrijven kan vanaf dinsdag 21 juni 12.00 uur

Inschrijven