Halve finales ABN AMRO Open (volgeboekt)

Geplaatst op 26-10-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Humphrey Rudolph

Bij ABN AMRO Open zit je bovenop het tennis. Toptennis, want sinds 1974 stonden er talloze legendes op de baan in Rotterdam Ahoy. Van Okker tot Ashe, van Borg tot Connors en van Hewitt tot Federer: dit prestigieuze ATP 500-toernooi is al een halve eeuw een podium voor de huidige én aanstaande wereldtop. Tegelijkertijd is het sinds 2009 ook een strijdtoneel voor rolstoeltennis op het allerhoogste niveau, met deelnemers als Houdet, Fernandez en Reid.

abn-amro-open

On top of tennis

Deze goede reputatie dankt ABN AMRO Open aan zijn constante zoektocht naar vernieuwing, waardoor het is uitgegroeid tot een veelzijdig evenement voor iedereen: zakelijk en privé, jong en oud, sportief en maatschappelijk geïnteresseerden. Naast toptennis biedt het toernooi ook veel 'on top of tennis’. Als bezoeker wordt u met open armen ontvangen en uitgenodigd om negen dagen toptennis te combineren met allerlei zakelijke mogelijkheden, culinaire ervaringen en sportieve- en maatschappelijke initiatieven.

Kom met De Oranje Leeuw op zaterdag 17 februari om 13 uur naar de halve finales in Ahoy,

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam om te genieten van toptennis in dit ATP-500 toernooi.

daniil-medvedev

Daniil Medvedev

yannick-sinner

Jannick Sinner

Daniil Medvedev en Jannick Sinner, de finalisten van 2023 zijn ook in 2024 van de partij. Maar pas dan zullen we zien of Daniil en Jannick het lukt om ook dit jaar de halve finale te bereiken

Leden van De Oranje Leeuw betalen slechts € 38 pp
Er zijn slechts 40 tickets beschikbaar.

Inschrijven kan vanaf dinsdag 31 oktober 19.00 uur

Inschrijven