Wees erbij! ISU WK Shorttrack in AHOY Rotterdam (volgeboekt)

Geplaatst op 17-11-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Humphrey Rudolph

In 2024 mogen de Nederlandse shorttrackers opnieuw in eigen land gaan strijden om de wereldtitel. Ditmaal wel met de steun van het thuispubliek op de tribune! Van vrijdag 15 t/m zondag 17 maart 2024 zal de wereldtop van het shorttrack zich melden in Rotterdam Ahoy om te strijden voor het hoogste podium.

Het WK Shorttrack is, op de Olympische Spelen na, het grootste shorttrackevenement ter wereld. Niet alleen rijders als Sjinkie Knegt, Suzanne Schulting en de rest van TeamNL kijken uit naar dit evenement. Ook voor alle internationale rijders is het WK een jaarlijks hoogtepunt.

shorttrack

De Rotterdam Ahoy is het decor voor het ISU WK Shorttrack 2024. Met duizenden fans op de tribunes, wordt het ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor zowel de shorttrackers, als ook voor het publiek. Naast de titelstrijd op de verschillende afstanden, is er meer dan alleen sport kijken. Met entertainment en een veelvoud aan fan activiteiten, wordt het WK Shorttrack een onvergetelijk evenement.          

Leden van De Oranje Leeuw betalen slechts € 20,00 pp voor zaterdag 16 maart 2024 12 uur.

Er zijn slechts 40 tickets beschikbaar.

Inschrijven kan vanaf dinsdag 21 november 19.00 uur

Inschrijven

Inschrijfprocedure
Eerst partner inschrijven voor een activiteit. Vervolgens de activiteit opnieuw selecteren en inschrijven voor “mezelf”. Vervolgens afronden en met IDeal betalen, wanneer dit onverhoopt niet lukt dan kan je na 30 minuten weer inschrijven.

Wanneer je lid bent maar je partner niet maak dan je partner lid en kunnen jullie gezamenlijk inschrijven, maar doe dit dan wel voor de inschrijfdatum!
Wil je samen met en voor iemand anders inschrijven (die ook lid is) en ben je geen partner geef dit tijdig (voordat de inschrijving start) door aan admin@deoranjeleeuw.nl dan kan een deelnemer aan een ander gekoppeld worden. Want leden kunnen niet voor een ander inschrijven.

Wanneer de inschrijving niet lukt kunt u een mail sturen naar admin@deoranjeleeuw.nl dan verzorgt de ledenadministratie uw inschrijving.