Ligconcert in Scheepvaartmuseum Amsterdam zaterdag 8 februari (volgeboekt)

Geplaatst op 19-09-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Humphrey Rudolph

Jeroen van Veen, speelt EINAUDI Ligconcert met o.a. Una Mattina, Nuvole Bianche, Fly. 100% ligconcert!

ligconcert1

Het ligconcert in het Scheepvaartmuseum onder het betoverende glazen dak, verlicht met maar liefst 10.000 sprankelende lichtjes, is een magische ervaring. Terwijl je ontspannen op je rug ligt op je eigen matje en omringd wordt door de schitterende verlichting, word je ondergedompeld in een onvergetelijke reis. Het is een unieke gelegenheid om liggend tot rust te komen en waardoor je een topavond beleeft die je nog lang bij zal blijven. Een ware betovering voor de zintuigen en de ziel!

ligconcert2

Je wordt verwacht in het Scheepvaartmuseum, Kattenburgerplein 1, 1018 KK Amsterdam op zaterdag 8 februari 2025 om 17.15 uur voor een 3-gangen keuzemenu inclusief een drankje bij elke gang en koffie/thee als afsluiting. Er is geen keuze in het voorgerecht of dessert, hoofdgerecht is vlees, vis of vegetarisch, dit kun je bij de inschrijving selecteren. Het diner duurt tot 19.15 uur.

Het concert Ludovico Einaudi met Jeroen van Veen begint om 19.30 uur.  Het is een ligconcert, dus neem je eigen matje (+ dekentje) mee en kom ontspannen op de mooiste muziek door topmusici! Het concert duurt tot ongeveer 21.00 uur

Dit bijzondere en populaire concert op een sfeervolle locatie kunnen we je aanbieden voor € 60,00. Er kunnen 29 mensen mee op deze magische avond.

Deze activiteit is geschikt voor mensen met een beperking, alle voorzieningen zijn bereikbaar via liften.

Inschrijven kan op dinsdag 24 september 19.00 uur.

Voor informatie over deze activiteit mail naar yerhpmuh.dilsruutseb.[antispam].@deoranjeleeuw.nl