Moord op Nederrijn (volgeboekt)

Geplaatst op 13-09-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Christa van Kleef

Je komt voor een lekker diner op een niet varende boot op de Nederrijn in Huissen om een avondje ongecompliceerd te genieten met je oud collega’s. Heerlijk toch.

moordboot1

Totdat…
Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost terwijl jij geniet van het heerlijke eten. Er wordt in jouw bijzijn een moord gepleegd die jij tussen de gangen door gaat oplossen.

Een moorddiner is de perfecte combinatie van een heerlijk menu en een live ‘detective’. Samen met je collega’s ga je in teams proberen de zaak op te lossen.
Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Een meesterbrein als dat van jou is daarbij nodig.

moordboot2

Wat staat je te wachten tijdens het Moorddiner?
Jouw gezelschap wordt ontvangen en welkom geheten en er worden teams gemaakt. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden. Tijdens het onderzoek wordt er direct een beroep op ieders analytisch inzicht gedaan. Zo’n voetafdruk blijkt al snel een hele puzzel.

Terwijl je geniet van het diner ontrafelt de zaak langzaam…
Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven: tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de ware toedracht. Kruip in de huid van de verdachten tijdens een onderzoek en verzamel zoveel mogelijk bewijs.
Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Door wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht?
De antwoorden worden tegen het licht gehouden en het winnende team wordt beloond. Dankzij jullie is de wereld weer een stukje veiliger geworden.

moordboot3

Het moorddiner gaat plaatsvinden op zaterdag 16 november van 19:00 tot 22:00 uur in het restaurant op een boot op de Nederrijn genaamd ‘By Willem’ Looveer 3, 6851 AJ te Huissen (026-7470011).

Deze activiteit kunnen we je aanbieden voor € 32,50 per persoon exclusief drankjes

Het 3-gangen keuzemenu voor deze avond is nog niet bekend.

Aan dit diner kunnen maximaal 24 personen deelnemen.

Inschrijving vanaf dinsdag 17 september 19.00 uur.