Openingsmiddag

Geplaatst op 07-11-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ron Folkers

Op zondagmiddag 4 februari 2024 organiseert de personeelsvereniging “De Oranje Leeuw” voor al haar leden weer een fantastische openingsmiddag van het verenigingsjaar 2024 en gaan we genieten van een uitgebreide warme en koude brunch.

We hebben deze keer de band The Day After ingehuurd voor de muzikale omlijsting. Deze spelen allerlei soorten muziek en ze zijn zeker in voor verzoek nummers.

Het feest wordt gehouden in het van der Valk hotel in Vianen en we laten bussen rijden vanuit Amsterdam, Arnhem en Leeuwarden. De voorlopige vertrektijden vanaf de opstaplocaties zijn: 

  • Leeuwarden, Tesselschadestraat (ING kantoor): 9.15 uur
  • Arnhem, locatie nog niet bekend omdat Vitesse thuis speelt: 10:30 uur.
  • Amsterdam, station Duivendrecht, Stationsplein 1, 1115 BZ Duivendrecht: 10:30 uur.

Het programma begint om 12.00 uur. Na het welkomstwoord van de voorzitter gaan we om 12.30 uur genieten van de brunch. Tijdens het gehele programma kun je onbeperkt drinken. Je kunt kiezen uit koffie, thee, frisdank, bier, wijn en drankjes uit het Hollands assortiment. Ook zullen er gedurende de hele middag luxe koude en warme amuses aan tafel worden geserveerd.

Gedurende de gehele middag speelt de band The Day After en er is volop dansgelegenheid. Later in de middag zal het restprogramma voor 2024 bekend worden gemaakt.

Het einde van het feest is ca 18:00 uur. Rond die tijd staan de bussen klaar om je weer veilig naar de opstaplocaties te vervoeren. De verwachte terugkomst tijden zijn:

  • Leeuwarden 20.45 uur
  • Amsterdam 19.15 uur
  • Arnhem 19.15 uur

Wij vragen voor deze gezellige middag een bijdrage van € 22,50 p.p. Inschrijven kan vanaf 8 november 12.00 uur.  

Inschrijven 

 

champagne

Inschrijfprocedure

Eerst partner inschrijven voor een activiteit. Vervolgens de activiteit opnieuw selecteren en inschrijven voor “mezelf”. Vervolgens afronden en met IDeal betalen, wanneer dit onverhoopt niet lukt dan kan je na 30 minuten weer inschrijven.
Wanneer je lid bent maar je partner niet maak dan je partner lid en kunnen jullie gezamenlijk inschrijven, maar doe dit dan wel voor de inschrijfdatum!
Wil je samen met en voor iemand anders inschrijven (die ook lid is) en ben je geen partner geef dit tijdig (voordat de inschrijving start) door aan nimda.[antispam].@deoranjeleeuw.nl dan kan een deelnemer aan een ander gekoppeld worden. Want leden kunnen niet voor een ander inschrijven.

Wanneer de inschrijving niet lukt kunt u een mail sturen naar nimda.[antispam].@deoranjeleeuw.nl dan verzorgt de ledenadministratie uw inschrijving.