Opera en Diner

Geplaatst op 14-07-2022  -  Categorie: Algemeen

Hou je van Opera en lekker eten. Lees dan verder en schrijf je in voor:

De Opera Reis naar de Maan: een komische, feestelijke en spectaculaire ruimteopera. Waar en wanneer: 21 oktober 17.00-22.30 uur te Haarlem.

In 1875 is Jules Verne een gevierd man met boeken als ‘Van de aarde naar de maan’. In datzelfde jaar pakt ook Jacques Offenbach het onderwerp op en brengt maanreizen naar de operavloer met ‘Voyage de la lune’. Het is een van de mooiste partituren van de Franse componist, die een onnavolgbaar talent voor luchtigheid en gevoelige melodieën had, over een tomeloze positieve energie beschikte en een eigenzinnige kijk op de liefde had. Barok Opera Amsterdam pakt Offenbachs komische en spectaculaire ruimte-opera op en vertaalt het werk naar het hier en nu in ‘Reis naar de Maan’, waarin een verwende prins naar de maan reist en daar als een blok valt op Fantasia. Voor de creatie van een universum zonder zwaartekracht werkt het gezelschap nauw samen met het Belgische acrobaten duo Vilja, dat garant staat voor adembenemende scènes. Laat je door een uitgebreide cast van operazangers, instrumentalisten en acrobaten meevoeren naar een universum zonder zwaartekracht in Offenbachs feestelijke werk.

Voorafgaand aan de voorstelling gaan we dineren in het restaurant The Governor Oude Groenmarkt 18. We spreken om 17 uur af bij het restaurant. Na het diner lopen we gezamenlijk naar De Stadsschouwburg Haarlem. Deze wandeling duurt ca. 15 minuten.

Wij kunnen dit uitje aanbieden aan leden voor 50 euro per persoon.  Hiervoor krijgen jullie:

  • een 3-gangen diner met bij elke gang 1 drankje (huiswijn, bier, frisdrank, koffie of thee). Andere drankjes of meer drankjes zijn voor eigen rekening.
  • een plaats op rij 8 (eerste rang) incl. garderobe en 1 drankje.

Er kunnen maar 24 personen mee dus schrijf je snel in.

Inschrijven kan vanaf dinsdag 19 juli 12:00 uur.

Inschrijven