Port of Wijn proeverij met stamppotten buffet

Geplaatst op 25-10-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ron Folkers

Op 26 november gaan wij onder leiding van Guido Lenting van Wijnhandel Wijn Zinnig uit Gendt verschillende soorten port of wijnen proeven, bij inschrijving moet je een keus maken port of wijn. Je bent welkom vanaf 14.00 in het Wapen van Bemmel, Dorpstraat 52, 6681 BP Bemmel. Bij binnenkomst krijg je koffie/thee met een petitfour. De proeverij start dan om 14.30. Tussendoor worden er warme hapjes geserveerd. Het geheel wordt afgesloten met een stamppotten buffet. De consumpties die bij het stamppot buffet of daarna worden genomen zijn voor eigen rekening. De ledenprijs is € 28,50 per persoon. Wees er snel bij, er kunnen 50 leden deelnemen. 

 Inschrijven vanaf 10 oktober 19.00 uur

Inschrijven

port

Inschrijfprocedure

Eerst partner inschrijven voor een activiteit. Vervolgens de activiteit opnieuw selecteren en inschrijven voor “mezelf”. Vervolgens afronden en met IDeal betalen, wanneer dit onverhoopt niet lukt dan kan je na 30 minuten weer inschrijven.

Wanneer je lid bent maar je partner niet maak dan je partner lid en kunnen jullie gezamenlijk inschrijven, maar doe dit dan wel voor de inschrijfdatum!
Wil je samen met en voor iemand anders inschrijven (die ook lid is) en ben je geen partner geef dit tijdig (voordat de inschrijving start) door aan nimda.[antispam].@deoranjeleeuw.nl dan kan een deelnemer aan een ander gekoppeld worden. Want leden kunnen niet voor een ander inschrijven.

Wanneer de inschrijving niet lukt kunt u een mail sturen naar nimda.[antispam].@deoranjeleeuw.nl dan verzorgt de ledenadministratie uw inschrijving.