Verslag Aladdin de musical

Geplaatst op 27-11-2022  -  Categorie: Verslagen

Vanwege een aantal zieken was er een plaatsje in de bus vrij gekomen en kon ik mee met een uitje van De Oranje Leeuw. Terwijl de bus van de Betuwe Express de mensen in Arnhem en Duivendrecht ging ophalen, ging ik op eigen gelegenheid naar het theater en stapte ik op de trein richting Scheveningen. Door vertraging op het spoor kwam ik precies om 12:00 uur aan bij het Circustheater en was ik dus net op tijd voor de show.

Het Disney verhaal van Aladdin werd erg mooi vertolkt. Alles kwam voorbij zoals goed en kwaad, arm en rijkdom en natuurlijk liefde. Verder waren de kostuums en het decor fantastisch gemaakt. Mijn favoriete deel van de show was het vliegend tapijt onder de sterrenhemel.

Na de show hadden we nog 2 uur de tijd om lekker in het zonnetje over de boulevard en het strand van Scheveningen te lopen. Rond 17:00 uur werden we bij het restaurant Vitesse verwacht voor het diner. We moesten van tevoren onze keuze voor het menu al doorgeven waardoor het allemaal soepeltjes verliep. Na het eten vertrok de bus weer naar Duivendrecht en Arnhem en trok ik een sprintje om de tram naar Den Haag te halen.

Het was een erg leuke dag en ik ben dankbaar dat ik een keer mee kon.

Marinka

 

Fotoalbum