Verslag verrassingstocht 2022

Geplaatst op 06-11-2022  -  Categorie: Verslagen

Eindelijk weer een Verrassingstocht,

Na 2 jaar geen verrassingstocht gehad te hebben door Covid konden we weer op pad.

Om 07.30uur verzamelen bij de Rijnhal in Arnhem waar de bus van de Betuwe Express met chauffeur Alex stond te wachten en wij om 07.45uur op tijd konden vertrekken richting Amsterdam alwaar onze Collega’s op station Duivendrecht stonden te wachten.

Na op Duivendrecht te zijn vertrokken gaf onze chauffeur Alex enkele hints waar de reis naar toe ging.

Richting Aalsmeer rijdend was het snel geraden het werd de Bloemenveiling Aalsmeer oftewel Flori World. Daar werden we hartelijk ontvangen met koffie/thee en gebak. Daarna kregen we allemaal een polsbandje met een tag en kregen uitleg hoe het werkte. Hierna volgde er een rondgang over bloemen en planten met ook een prachtige lichtshow en fotoshoot. Na alle technische snufjes konden wij de foto’s op onze mail thuis nazien. Hierna stond er een heerlijke lunch voor ons klaar. Na de lunch weer allemaal in de bus om naar het volgende adres te gaan.

Hierna ging de bus richting Leiden naar het museum Naturalis. Daar kreeg ieder een entreebewijs en konden we naar binnen. Wat een adembenemende hal bij binnenkomst! Ieder ging zijn eigen weg om in een tijdbestek van 2uur zoveel mogelijk van alles te kunnen zien.

Hierna weer verzamelen bij de bus en gingen we richting Utrecht waar we bij het restaurant van Kasteel Haarzuilens aan kwamen voor een hapje en een drankje. Na afloop scheiden onze wegen met de collega’s uit Amsterdam. Deze gingen met een kleiner busje terug naar station Duivendrecht. De andere gingen weer terug naar Arnhem.

Na een woord van dank van Leo aan de chauffeur Alex, kwamen we weer in Arnhem aan. Al met al was het een geslaagde verrassingstocht.

Ans Kerkman

 

Fotoalbum