Voorstelling Frida Kahlo (volgeboekt)

Geplaatst op 06-11-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hetty Kruijff

Voor de balletliefhebbers heeft De Oranje Leeuw 25 kaartjes kunnen bemachtigen voor het Ballet “Frida Kahlo” op 25 februari 2024 voor de middagvoorstelling in de Stopera. Er zijn 25 eerste rang balkonkaartjes ingekocht. Aansluitend diner in het restaurant De Amstelhoeck Amstel 1.

Het ballet gaat over het heftige leven van de Mexicaanse iconische kunstschilderes (1907-1954) die o.a. bekend is van haar vele zelfportretten. Portretten met bloemenkroon op haar hoofd, haar kleding in felle kleuren en haar doorlopende wenkbrauwen. Door een busongeluk op haar 18e ligt ze lang op bed en ontdekt ze haar passie voor het schilderen. Gedanst door het Nationaal Ballet, Choreografie: Annabelle Lopez Ochoa en Muziek: Peter Salem uitgevoerd door het Balletorkest.

frida-kahlo-foto-2

De ledenprijs is 70 euro pp incl. een 3 gangen menu met 2 drankjes (uit het Hollands assortiment) de overige drankjes zijn voor eigen rekening. Inschrijven kan vanaf dinsdag 14 november 19.00 uur. Dieetwensen graag opgeven in het opmerkingenveld. 

Inschrijven

 frida-kahlo-foto-1

 Inschrijfprocedure

Eerst partner inschrijven voor een activiteit. Vervolgens de activiteit opnieuw selecteren en inschrijven voor “mezelf”. Vervolgens afronden en met IDeal betalen, wanneer dit onverhoopt niet lukt dan kan je na 30 minuten weer inschrijven.
Wanneer je lid bent maar je partner niet maak dan je partner lid en kunnen jullie gezamenlijk inschrijven, maar doe dit dan wel voor de inschrijfdatum!
Wil je samen met en voor iemand anders inschrijven (die ook lid is) en ben je geen partner geef dit tijdig (voordat de inschrijving start) door aan nimda.[antispam].@deoranjeleeuw.nl dan kan een deelnemer aan een ander gekoppeld worden. Want leden kunnen niet voor een ander inschrijven.

Wanneer de inschrijving niet lukt kunt u een mail sturen naar nimda.[antispam].@deoranjeleeuw.nl dan verzorgt de ledenadministratie uw inschrijving.