Wereld Kerst Circus

Geplaatst op 11-06-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Humphrey Rudolph

Het Wereldkerstcircus kan men terecht “Het Familiefeest van het jaar” noemen. Circus is ook zonder meer nu al 250 jaar het meest geschikte live-entertainment voor jong en oud. Dat geldt nu al zoveel jaren zeker ook voor het Wereldkerstcircus in dit Koninklijk Theater Carré. Daarbij is het Wereldkerstcircus meer dan een circus. Het is één groot circusfestival met de meest bekroonde acts ter wereld in één programma.

werelkerstcircus

Onder andere een grote vliegende trapeze en een bekroond paardennummer met paardenfluisteraar Alex Giona dat een droom tot leven lijkt te brengen.

De Oranje Leeuw heeft kaarten voor zaterdag 23 december. Je wordt om 15.30 uur bij de ingang van het Koninklijk Theater Carré, Amstel 115 -125, 1018 EM Amsterdam, verwacht voor een matinee voorstelling op de 1e rij van het balkon. In de pauze staat er een drankje en hapje voor ons klaar.

Wij kunnen dit uitje aanbieden voor € 47,50. ­Er kunnen maximaal 40 personen mee.

Deze activiteit is voor leden van De Oranje Leeuw met kinderen. Een lid kan maximaal 2 kaarten bestellen, de 2e kaart kun je bestellen bij 'Extra kaart Kerstcircus', ook de naam en leeftijd van het kind hierbij opgeven. (Indien er meer kaarten nodig zijn voor je eigen gezin, neem contact op met nimda.[antispam].@deoranjeleeuw.nl voordat de inschrijving begint.

Inschrijven kan vanaf donderdag 15 juni om 19 uur.