Wijn Spijs wandeling Amsterdam zondag 7 juli (volgeboekt)

Geplaatst op 30-05-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Humphrey Rudolph

Na het succes in Arnhem op maandag 2e Pinksterdag nu de Wijn Spijs wandeling door het centrum van Amsterdam.

Lekker eten, goede wijnen en ontspannen door de stad slenteren.|
Ontdek de 6 leukste restaurants van Amsterdam en proef overal een heerlijke wijn-spijs combinatie.
Laat je verrassen door deze TOPrestaurants!

wijnspijs-amsterdam

We verzamelen om 11.50 uur bij Bistro Neuf, Haarlemmerstraat 9, 1013 EH Amsterdam.

De restaurants die meedoen aan deze wandeling zijn:

Bistro Neuf
Haarlemmerstraat 9
Bistrot Neuf, gelegen in de bruisende en gezellige Haarlemmerstraat, staat voor eerlijk en herkenbaar lekker Frans eten. Gezellig en ongecompliceerd tafelen met als basis wijn. . Hier wordt met passie gekookt en alle gerechten worden vers bereid. Dankzij de samenwerking met 'Chabrol Wines' vind je altijd wat je zoekt op de uitgebreide wijnkaart. Er zijn maar liefst 75 wijnen per glas te bestellen. 

Gossler & Florin
Lindengracht 90
In het hart van de Jordaan ligt de iconische Neo-Brasserie Gossler & Florin, voorheen bekend als Daalder. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren '30, biedt dit restaurant een moderne twist aan internationale klassiekers zoals Côte de Boeuf en Zeetong. Chef Nigel Eccles, met ervaring in Michelin-sterrenkeukens, leidt het team met een passie voor hoogwaardige gerechten zonder formele sfeer. Hoewel reserveren gewaardeerd wordt, zijn spontane bezoekers altijd welkom. Geniet van een culinaire ervaring bij Gossler & Florin, waar het verleden en het heden samenkomen.

Bar Pif
Tweede Tuindwarsstraat 10
Een sfeervolle wijnbar met een heerlijke borrelkaart; Bar Pif! Eigenaresse Sanna Burggraaf die zowel wijnwinkel Rebel Wines en wijnbar Alex + Pinard runt in Amsterdam.
De naam Bar Pif verwijst ook naar de wijnwereld. Pif is namelijk het Franse woord voor 'neus'. Bij Bar Pif willen ze je dan ook met plezier kennis laten maken met hun wijnassortiment!

INCA
Reguliersdwarsstraat 31
INCA Amsterdam is een authentiek en tegelijkertijd eigentijds Peruaans restaurant dat een unieke en levendige eetervaring biedt. Hier worden de smaken en tradities van de Peruaanse keuken gecombineerd met een Nikkei twist.
INCA legt de nadruk op het presenteren van een breed scala aan smaken uit de Latijns-Amerikaanse regio's, met een uitgebreide focus op Peru.

Restaurant ACE
Utrechtsestraat 33
In de altijd gezellige Utrechtsestraat, op een steenworp van de Magere Brug over de Amstel, kun je restaurant ACE vinden. Eigenaar en Chef Rik Thesing leerde de kneepjes van het vak bij De Bokkendoorns** en Ron Blaauw. Nu zet hij samen met sommelier Joep Kleijs het centrum van Amsterdam op stelten. In relaxte en heerlijk ontspannen sfeer wordt (heel erg) goed eten geserveerd. Geen gedoe, maar wel heel lekker.

In de Waag
Nieuwmarkt 4
Ooit weleens sprookjesachtig willen eten in een historisch gebouw tussen 300 echte kaarsen? Dit kan bij restaurant In de Waag, in het beroemde Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt in Amsterdam.
Of je nu voor een kopje koffie komt om even van de drukte op het plein te genieten, een stevige lunch na een lekkere stadswandeling of gewoon op zoek bent naar een romantische plek waar je heerlijk kunt eten; bij De Waag ben je altijd aan het juiste adres.

de-waag

Deze Wijn Spijs wandeling kunnen we je aanbieden voor € 42,50 per persoon.
Er kunnen maximaal 29 personen mee.
Dieetwensen graag opgeven bij ‘Opmerking’.

route-wijnspijs-wandeling-amsterdam

Inschrijven vanaf dinsdag 4 juni 19.00 uur.