Wijnproeverij

Geplaatst op 31-07-2022  -  Categorie: Algemeen

Met De Oranje Leeuw wijnproeven, en wel op zondag 28 augustus 2022, tijd 13:30 uur.

Na 27 jaar bij ING te hebben gewerkt in diverse IT-functies heeft Ed Carper voor zijn wijn-passie gekozen en is nu Vinoloog en heeft nu ook het hoogste internationale WSET4 diploma gehaald, die hij in Oostenrijk heeft gevolgd. In 2020 heeft hij de landelijke proefcompetitie ‘Vinoloog van het Jaar’ gewonnen. Ed heeft 5 mooie Italiaanse en 5 mooie Griekse wijnen voor jullie geselecteerd en in totaal worden 4 bijpassende gerechtjes bij geserveerd.

Zowel naar Italië als Griekenland heeft hij dit jaar een wijnstudiereis gemaakt en was verrast door de mooie wijnen die in beide landen worden gemaakt en wil jullie daar ook deelgenoot van maken, met deze wijn-spijs proeverij te Zaandam. Ed vertelt hoe je wijn proeft als een pro. Verder zal ook het een en ander over Italië en Griekenland als wijnland worden verteld en natuurlijk over de wijnen en de gebieden waar deze vandaan komen. Aan het einde van de middag is er nog een fles wijn te verdienen door ‘petje op petje af’ te doen. Dus heb je goed opgelet dan maak je kans op deze fles wijn.

De locatie is de Veldschuit, het Odd Fellow Huis, Veldbloemenweg 6A, te Zaandam (achter de snackbar). Parkeergelegenheid is aanwezig, verder is de locatie op loopafstand van Treinstation Zaandam Kogerveld.

De tijdsduur is ca 2,5 tot 3 uur.  

Wil je deze bijzondere wijnen proeven, meld je dan gauw aan, want er is slechts plek voor 28 personen, dus vol is vol.

 

De eigen bijdrage bedraagt voor leden slechts €27,00 p.p.

Inschrijven kan vanaf dinsdag 2 augustus 12:00 uur.

 

Inschrijven