Wijnproeverij Arnhem

Geplaatst op 12-02-2023  -  Categorie: Algemeen

Op zaterdag 25 maart wordt bij het wijnhuis Robbers & van den Hoogen, Velperweg 23 in Arnhem een rondleiding verzorgd in de kelders en aansluitend een wijnproeverij gehouden, aanvang 14.00 uur.

Na ontvangst met een feestelijk glas mousserende wijn krijgen wij een rondleiding door prachtige, authentieke wijnkelders. Terwijl u door de sfeervolle flessengangen en rijenlange eikenhouten fusten wandelt, verteld onze gids het verhaal van Robbers & van den Hoogen en over het fantastische product “wijn”

Daarna zullen wij in ongeveer 2 uur diverse wijnen proeven met als thema: *OUDE VS. NIEUWE WERELD: De wijnen uit Noord- en Zuid Amerika, Zuid Afrika, Australië en Nieuw Zeeland zijn niet meer weg te denken uit de wijn schappen. Bij dit alles wordt een gemengde borrelplank geserveerd.

Toch blijven de traditionele wijnlanden van Europa nog steeds fier overeind. Ontdek in deze proeverij de wijnen van de verschillende continenten en hoe er van dezelfde druivenrassen totaal verschillende wijnen gemaakt kunnen worden en bepaal na afloop waar uw voorkeur naar uitgaat.

Meld u aan voor deze rondleiding en proeverij, er kunnen slechts 28 personen deelnemen, dieet wensen graag opgeven bij bijzonderheden. Leden van De Oranje Leeuw betalen € 22,50

Inschrijven vanaf woensdag 15 februari 12.00 uur.

Inschrijven